Het is een speciale periode voor onze tennisactiviteiten bij Ton de Rooij Tennis. Eerst in Groningen en nu in Rotterdam, we zijn druk bezig met top-tennis-toernooi-banen. Voor de Davis Cup ontmoeting tussen TeamNL en Zwitserland mochten we in Martiniplaza de toernooibaan aanleggen. Vanaf dinsdagochtend konden daar de trainingen starten in aanloop naar een groots tennisfestijn op 2 en 3 februari.

Wij gingen meteen door naar Rotterdam, in AHOY mogen we voor de 16e keer op rij de toernooibanen van het ABN AMRO Open verzorgen. Het zijn er 8 in totaal, naast het Center Court, ook baan 1 t/m 6 en het Show Court. Dat biedt de mogelijkheid om naast het spelen van de wedstrijden ook te trainen op hetzelfde complex en dat is fijn. Het belooft een super 51e editie te worden (van 10 t/m 18 februari) met maar liefst 6 spelers uit de top 10.

Het aanleggen van tijdelijke toernooibanen blijft een bijzondere tak van sport. De hoge eisen die eraan worden gesteld in combinatie met de strakke planning houdt ons lekker scherp. Voor ons is dat waardevolle ervaring die we toepassen in het aanleggen van alle hardcourtbanen.
Last but not least, we houden er wel van om met ons team even door te knallen! Vanaf volgende week is het de beurt aan Sinner, Medvedev, Rublev, Griekspoor en consorten. Kijk voor alle informatie over dit toptennisevent op: abnamro-open.nl.