Ton de Rooij Tennis staat al jaren bekend als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van tennisbanen. Om de beste service en kwaliteit te blijven bieden, zijn vanaf nu een aantal belangrijke zaken veranderd. 

In een brief naar de bestaande relaties staat hierover het volgende:

We zijn heel blij je te kunnen melden dat Mike van Velzen terug is bij Ton de Rooij Tennis. Hij zal met veel kennis en passie de rol van algemeen directeur overnemen van Mathieu de Rooij. De meeste relaties kennen Mike uit het verleden toen hij als commercieel directeur werkzaam was. 

Mike heeft er veel zin in en ziet aanvullende mogelijkheden: ”Ik ga deze rol niet alleen invullen, maar doe dit vanuit mijn bedrijf Sport76. Het mooie is dat de teams elkaar kunnen versterken in de dagelijkse bedrijfsvoering en ook in het aanbod. Voor Ton de Rooij betekent dit dat we naast de aanleg en het onderhoud van hardcourt tennisbanen nu ook padelbanen kunnen verzorgen.”   

De aanleg en het onderhoud van Top Clay tennisbanen zal overgenomen worden door Wijnbergen Sportbouw, gedreven tennisbaanbouwers met meer dan 40 jaar ervaring. Bij hen kun je ook terecht voor alle accessoires voor op en rond de banen.
Het bedrukken van winddoeken gaat verder onder de naam PRNTD. 

Om deze veranderingen voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zorgen we uiteraard voor een goede overdracht. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

In het kort: 

Voor de aanleg en onderhoud van hardcourt tennisbanen blijft Ton de Rooij Tennis je vertrouwde partner met Mike van Velzen aan het roer. Contact via het bekende telefoonnummer 071 58 02 491 of per mail via: mike@tonderooijtennis.nl. 

Wijnbergen Sportbouw is je nieuwe partner voor de aanleg en het onderhoud van Top Clay tennisbanen. Met alle vragen kun je terecht bij Lourens Barmentloo, bel naar: 0343 453 757 of mail naar: l.barmentloo@wijnbergen-sportbouw.nl. 

Mathieu de Rooij van PRNTD is je contactpersoon voor alle vragen voor het bedrukken van winddoeken of andere grafische producties via het nieuwe telefoonnummer: 071 331 06 36 of per mail via: mathieu@prntd.nl. 

Kijk ook op: tonderooijtennis.nl en sport76productions.nl