KNLTB Padel


Padel.nl gaat samenwerking met KNLTB aan.

Vanaf 1 december is padel.nl een samenwerking aangegaan met de KNLTB. De samenwerking is toegespitst op het leveren en waarborgen van kwalitatief hoogwaardige padelbanen voor de Nederlandse markt.

Onderdeel van de samenwerking is dat padel.nl gesprekspartner is van de KNLTB met betrekking tot het creëren van een regelement voor het bouwen van padelbanen in Nederland. Samen met partners uit de markt wordt gekeken hoe de kwaliteit van padelbanen hoog kan worden gehouden zodat de vereniging optimaal kan profiteren van het spelplezier dat padel te bieden heeft.

Als marktleider in het bouwen van padelbanen heeft padel.nl een goed inzicht in de wensen en behoefte voor zowel de vereniging als voor de padelsport in het algemeen. Samen met de KNLTB gaat padel.nl de Nederlandse padelsport een boost te geven.

Padel is de snelstgroeiende sport van Nederland.  Zowel de KNLTB als padel.nl is enthousiast over de sport en ziet het als een welkome aanvulling op het bestaande aanbod bij verenigingen. Padel zorgt voor reuring, is laagdrempelig en geschikt voor jong en oud.

Breda Toptennis Foundation


Zo werken we het liefst.

Eén opdracht waarbij we al onze disciplines kunnen inzetten. Sinds 2012 zijn we betrokken bij de organisatie van “De Beste Future ter Wereld”. Een referentie in Breda waar we trots op zijn!

Werkzaamheden:
Strategie
Conceptontwikkeling
Marketing
Communicatie
Online Marketing
Eventmanagement
Sportsponsoring
Branding