Santa Cruz


Santa Cruz, Californië 1994. Kwaliteit fietsen, dàt is waar het bij Santa Cruz om draait. Nog specifieker gaat het bij dit merk allemaal om de mountainbikes.

Sport76 zag vooral kansen in het aangaan van een partnership om de branding van het merk te versterken. Hier is uiteindelijk een brandpartnership uit voortgevloeid.

Werkzaamheden:

Branding

Marketing

Communicatie

Lapland Bike Hotel


Fietsen in Fins Lapland

Voor Lapland Bike Hotel heeft Sport76 een activatiecampagne van een half jaar ontwikkeld met als doel om de naamsbekendheid te vergroten en het merk te activeren. Een social media campagne en gezamenlijke stands op Velofollies en BikeMotion hebben bijgedragen om de doelstellingen te behalen.

Werkzaamheden:

Branding

Marketing

Positionering

MarketingOost


Activatie Provincie Overijssel

Voor de klant MarketingOost hebben wij een marketingcampagne ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de mountainbike sport in deze regio aangetrokken wordt. Mede door de inzet van de redactie van Mountain Bike Plus en ambassadeurs Theo de Rooij, Erben Wennemars en Rob Harmeling heeft de mountainbike sport in Overijssel een flinke boost gekregen.

Werkzaamheden:

Marketing

Branding

Positionering

 

 

 

Mountain Bike Plus


Mountain Bike Plus

 

Mountain Bike Plus is het nieuwste label van Sport76. Een ideale combinatie al zeggen we zelf. Niet alleen is mountainbiken een van onze kernsporten, ook de stap naar een geprint magazine is met de huidige expertise makkelijk gemaakt. Daarnaast brengt het alle disciplines van Sport76 bij elkaar, dit alles om van Mountain Bike Plus het platform voor de mountainbiker te maken.

Mountain Bike Plus blijft een geprint magazine voor alle liefhebbers, met veel achtergrondinformatie over de laatste technische ontwikkelingen, tips en geweldige routes in binnen- en buitenland. Daarnaast gaan we vanaf nu online veel meer doen, de website en sociale media kanalen gaan een veel grotere rol spelen in een interactief contact met iedereen die de mountainbikesport een warm hart toedraagt. Zo houden we je continu op de hoogte van allerlei interessante nieuwtjes. Kortom, een mooie mix tussen geprinte en online informatie. We hebben er zin in!

Heel076Fietst


Een droom van twee rasechte fietsliefhebbers

Martijn en Koen zijn echte Bredanaars en gek van alles wat met fietsen te maken heeft. Of het nu gaat om een cool bike-event, de nieuwste fatbike of een stoere vakantie, al deze unieke verhalen hebben ze aangehoord en opgetekend in het boek ‘Heel076Fietst’. Wil jij zeker zijn dat je één van deze limited edition boeken gaat ontvangen, bestel dan nu via onze Facebook pagina. Cheers! Sport76 ontwikkelde in opdracht van Madebytops het concept voor dit mooie boek.

Werkzaamheden:
Conceptontwikkeling
Marketing
Strategie
Sportsponsoring
Procesbegeleiding

B-DAM


Pro Riders Training Center

B-DAM is nieuw en hét Internationale Trainingscentrum voor Freestyle Wind- en Watersporters! B-DAM is een initiatief van Joost Hopmans en volledig ingericht op topsport. Krachttraining, blessurepreventie, lifeskills, voeding, video-analyse en periodisering. Alles voor de échte Pro Rider, op één plek. Wanna live like a pro? Just B-DAM!

Werkzaamheden:
Conceptontwikkeling
Marketing
Communicatie
Branding

Padel.nl


It’s a hit!

Voor Padel Benelux hebben we niet alleen een nieuwe naam bedacht, maar we hebben het bedrijf een compleet nieuwe jasje gegeven. Onder de naam: Padel.nl gaan ze verder hun passie over te brengen. Padel.nl, It’s a hit!

Werkzaamheden:
Conceptontwikkeling
Marketing
Communicatie
Online Marketing
Branding

Performance Center Breda


Totaaltraining Tennistalent

Het Performance Center Breda van Vitasports breidt verder uit. En dat is goed nieuws voor alle tennistalenten in de regio. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal door trainingen op maat en een individuele begeleiding. Het Performance Center werkt club overstijgend. Dit betekent dat je gewoon lid kunt blijven van je eigen club en aanvullend toptraining krijgt met andere talenten uit Breda en omgeving. Droom jij ervan een topper te worden? Dan is het Performance Center echt iets voor jou. Samen werken we aan jouw persoonlijke tennisdoel. Het Performance Center heeft de beschikking over 2 gravel tennisbanen en een eigen fysieke trainingsruimte in Breda.

Werkzaamheden:
Conceptontwikkeling
Branding
Positionering

Sport en rekreatie Reuver


Marktleider in gravel en sportveldinrichting

In opdracht van Sport en Rekreatie Reuver verzorgen we de volledige marketing en communicatie voor de marktleider op het gebied van productie van Gravel en het inrichten van sportvelden. We zijn het project begonnen met de opbouw van de nieuwe website en webshop.

Werkzaamheden:
Positionering
Marketing
Strategie
Procesbegeleiding
Concurrentie analyse
Online Marketing

Vitasports


Tennisschool, Fysiotherapie & Training

In opdracht van Vitasports zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe huisstijl. De opdracht was om een duidelijk verschil te creëren tussen de bedrijfsactiviteiten Fysiotherapie en de Tennisschool. Uiteindelijk hebben we geadviseerd om een duidelijke corporate huisstijl neer te zetten. Door kleurgebruik worden de bedrijfsactiviteiten uiteen gezet.

Werkzaamheden:
Conceptontwikkeling
Marketing
Communicatie
Positionering
Branding