Wij verwelkomen Bart Broekhuis in ons team! Bart is intussen gestart bij Sport76 Productions en richt zich volledig op één van onze kernsporten: Padel.

Hij werkt in de regio Noordoost Nederland, van advies tot en met de uitvoering, alles met betrekking tot de aanleg van onze padelbanen.
We vinden het belangrijk om de lijnen zo kort mogelijk te houden en dus onderhoudt Bart graag persoonlijk contact met alle tennis-, sportverenigingen en bedrijven in het postcodegebied 7000 tot 9999 (om precies te zijn).

Even voorstellen

Mijn naam is Bart Broekhuis, ik ben 30 jaar, woon in Twente en ik ben regelmatig op de padelbaan te vinden.

De afgelopen jaren heb ik zowel bij een adviesbureau als bij een aannemer ervaring opgedaan in de sportsector.  Zo’n 10 jaar heb ik de engineering en/of uitvoering van diverse voetbal-, hockey-, korfbal- en tennisvelden mogen verzorgen. De laatste 2 jaar kwamen daar padelbanen bij.

Met plezier ga ik bij Sport 76 Productions aan de slag. Het is een leuk en gedreven team en vooral de hoge kwaliteit spreekt me aan. De banen zijn top gecertificeerd, waarbij de padelkooien ontzettend sterk en dus duurzaam zijn. Ik zie daar echt iets onderscheidends in.

Mijn passie voor padel is zo’n 3 jaar geleden bij mijn eigen tennisvereniging ontstaan. Ik sta meerdere avonden per week op de padelbaan en speel competitie en toernooien in de regio. En hoe gaaf is het om deze passie te combineren met mijn dagelijkse werkzaamheden?

Kennismaken?

Ik maak graag kennis met iedereen die speelt met de gedachte een eerste padelbaan aan te leggen. En als door een succesvolle bezetting uitbreiding gewenst is, ga ik natuurlijk ook graag in gesprek. Je kunt mij bereiken via: bart@sport76productions.nl of 06-10450291.

Kijk ook op www.sport76productions.nl of download onze 10 tips voor het aanleggen van een padelbaan.