Waar menig gebied in de Alpen tijdens de kerstvakantie snakte naar sneeuw en beelden van groene weilanden met bruine papsneeuw nog het nieuws haalden, ligt er op het moment van schrijven overal weer een heel dik, vers pak. Het is een wintersportseizoen van tegenstellingen.

In deze derde en alweer laatste seizoenseditie van SNOW Magazine zijn diverse contrasten de rode draad. Of het nu gaat om nieuwe snowboard shapes die de meeste Nederlandse snowboarders eigenlijk eng vinden, of over een ambitieuze skischoenfabrikant die start met de productie van circulaire skischoenen. Over mensen met een lichamelijke uitdaging die zich niet laten afschrikken door wat ze niet meer kunnen en wintersporters die het liefst buiten de gebaande paden treden. En dan hebben we nog bijzondere reisbestemmingen: Uhh… sneeuw in Dubai?